Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)
NIEUWE IPHONE 14 - WELKE SPECIFICATIE EN PRIJS? MEER OVER DE NIEUWSTE VLAGGENSCHEPEN VAN APPLE

NIEUWE IPHONE 14 - WELKE SPECIFICATIE EN PRIJS? MEER OVER DE NIEUWSTE VLAGGENSCHEPEN VAN APPLE

, par David Telecom, 5 min temps de lecture

Phone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max - op 7 september presenteerde Apple zijn nieuwste vlaggenschepen. De technische specificatie waar de Cupertino-gigant op pochte kan indruk maken: de makers verbeterden onder meer de batterijprestaties, beeldschermen en camera's. De iPhone 14 heeft ook het nieuwe iOS 16. Bekijk hoe de nieuwe iPhones uit de 14-serie eruit zien.

Het nieuwste vlaggenschip van Apple zal zelfs de meest veeleisende gebruikers tevreden stellen - als u op zoek bent naar de beste telefoon op de markt. De nieuwe 14-serie iPhones heeft niet alleen een nieuw uiterlijk en betere functies dan eerdere modellen. Het is veel meer! De nieuwe Apple-familie bestaat uit vier modellen: iPhone 14 en iPhone 14 Plus evenals iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max. Deze keer besloot Apple de andere kant op te gaan: in plaats van een miniversie te introduceren, verscheen er een "plus"-versie.

iPhone 14 en iPhone 14 Plus - specificaties en prijzen

Het nieuwe paar iPhone 14 en iPhone 14 Plus hebben zeer vergelijkbare specificaties. Beide hebben een Super Retina XDR-scherm, een A15 Bionic-processor (dezelfde die te vinden is in de iPhone 13 Pro), twee camera's (hoofd 12 MP en ultragroothoek 12 MP) en 128/256/512 GB intern geheugen . Ze verschillen vooral in grootte. Het scherm van de iPhone 14 meet 6,1 inch en heeft een resolutie van 2532 bij 1170 pixels (bij 460 pixels per inch). Het scherm van de iPhone 14 Plus heeft een afmeting van 6,7 inch en een resolutie van 2778 bij 1284 pixels (bij 458 pixels per inch).

De in de iPhone 14 en iPhone 14 Plus geïmplementeerde displays hebben ingebouwde OLED-technologie, die zorgt voor een perfect contrast en kleurweergave . De foto zelf is erg levendig en realistisch. Ook zorgt de fabrikant ervoor dat het kijken naar het scherm minder vermoeiend is voor de ogen - dankzij de True Tone-functie, die de kleurtemperatuur aanpast aan de verlichting. De camera aan de voorkant heeft autofocus en een groter diafragma. Zo maak je close-ups zonder kwaliteitsverlies en met kleurverzadigde groepsfoto's.

Onder de voordelen van de iPhone 14 en iPhone 14 Plus is het ook de moeite waard om te benadrukken:

 • het verbeteren van de batterijprestaties,
 • verbetering van het maken van foto's bij weinig licht,
 • spat-, water- en stofbestendigheid - IP68 waterdicht,
 • de mogelijkheid om video op te nemen in 4K-formaat met 24 fps, dat wil zeggen in bioscoopkwaliteit.

iPhone 14 en iPhone 14 Plus zijn er in vijf prachtige kleuren: lichtblauw, paars, zwart ("middernacht" genoemd), wit ("maanlicht" genoemd) en rood. Op de Poolse markt kost de iPhone 14 van PLN 5.199 tot PLN 7.199, en de iPhone 14 Plus van PLN 5.899 tot PLN 7.899 - afhankelijk van de grootte van het interne geheugen.

iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max - specificaties en prijzen van beide versies

Het tweede paar iPhones verschilt ook in schermgrootte: iPhone 14 Pro tussen 6,1 inch (2556 bij 1179 pixels bij 460 pixels per inch) en iPhone 14 Pro Max 6,7 inch (2796 bij 1290 pixels bij 460 pixels) per inch). Het Super Retina XDR-display en de innovatieve 48 MP-camera, de top A16 Bionic-smartphonechip - de vlaggenschepen van de Pro-serie zullen hun gelijke niet kennen.

Wat de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max absoluut doet opvallen, werd Dynamic Island genoemd. Zoals de producent zelf schrijft: "het is de kwintessens van Apple - een volledig innovatieve combinatie van hardware en software". De soepel uitrekkende zwarte balk verbergt de lens van de camera aan de voorkant en is ook de plek waar u communiceert met uw meldingen, waarschuwingen en acties. Hier wordt informatie getoond over de muziek die op dit moment wordt beluisterd, het opladen van de batterij, de spraak- en videoverbinding.

De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max telefoons hebben ook een zeer duurzame Ceramic Shield-laag met een IP68-waterdichtheidsklasse (bestand tegen spatten, water en stof). Ze waren gemaakt van chirurgisch roestvrij staal. Apple werkte ook aan een display dat dimt wanneer het scherm is vergrendeld. Je hoeft dus niet op het display te tikken om te zien of er meldingen zijn binnengekomen. Wanneer u de telefoon echter met het scherm naar beneden legt of in uw zak stopt, wordt het display volledig donker.

Welke andere voordelen hebben de iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max?

 • Nieuwe 48 MP hoofdcamera met een matrix in vierpixeltechnologie, die een tot vier keer hogere resolutie geeft,
 • Sterk verbeterde foto-effecten bij weinig licht
 • Filmmodus die 24 frames per seconde vastlegt in 4K HDR,

De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max zijn verkrijgbaar in vier kleuren: paars, goud, zilver en zwart. De iPhone 14 Pro kost van PLN 6.499 tot PLN 9.799, en de iPhone 14 Pro Max - van PLN 7.199 tot PLN 10.499.

IPhone 14-serie lancering - Wat is er nieuw?

 • Het iOS 16-besturingssysteem heeft de mogelijkheid om het vergrendelscherm te personaliseren . U kunt het lettertype en de widgets aanpassen zonder de geselecteerde achtergrond en meldingen uit het oog te verliezen.
 • Alle iPhones uit de 14-serie hebben ook ingebouwde trackingcontrole voor apps die je activiteit volgen . Jij bepaalt wat je deelt en met wie.
 • Tijdens het autorijden herkennen iPhones 14 ernstige aanrijdingen . Als de telefoon een plotselinge verandering in snelheid, bewegingsrichting, interieurdruk of sterke botsingsgeluiden detecteert, belt hij 112 en stelt hij uw noodcontacten op de hoogte.

Accessoires voor iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

Bereid u vandaag nog voor op een grotere belangstelling voor nieuwe vlaggenschepen van Apple! Het aanbod van Hurtel omvat veel accessoires voor de nieuwe serie iPhones:

 • koffer - leer, gepantserd, bumper, met een klep, met een standaard
 • beschermend glas - traditioneel, privatiserend, hybride.

Bekijk onze nieuwe categorieën: iPhone 14 , iPhone 14 Plus , iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max .

Mots clés


Blog posts

Connexion

Vous avez oublié votre mot de passe ?

Vous n'avez pas encore de compte ?
Créer un compte