Added to cart!

Give customers more details.

View my cart (0)

Copyright DavidTelecom.NL

Copyright DavidTelecom.NL

 

Merken
Alle woord- en beeldmerken van Apple, iPhone, Apple Lightning, Samsung, Galaxy, Sony, HTC, Huawei, Nokia en BlackBerry op deze site zijn GÉÉN eigendom van DavidTelecom.NL en worden uitsluitend gebruikt voor compatibiliteitsdoeleinden.

 

Brands
All brand names and logos such as Apple, iPhone, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Nokia and BlackBerry on this site are not owned by DavidTelecom.NL and used only for compatibility purposes, unless otherwise indicated.

 

Copyright
Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van DavidTelecom.NL is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Het is NIET toegestaan om het beeldmateriaal zonder toestemming van DavidTelecom.NL, voor welke doeleinden dan ook, te downloaden, kopiëren of te gebruiken.

Bij een schending van of een inbreuk op de bovengenoemde auteursrechten staat DavidTelecom.NL in haar recht om gebruik te maken van in tot haar beschikking juridische middelen om de schender(s) juridisch te vervolgen.

Let me know if you have any quesition about this topic

info@davidtelecom.nl

+31640921267

Connexion

Vous avez oublié votre mot de passe ?

Vous n'avez pas encore de compte ?
Créer un compte